hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Műcsarnok
  • Leírás

Tisztelt Látogatók!

A Műcsarnok örömmel üdvözli látogatóit újra megnyitott kiállításaiban!

A 194/2021. (IV. 26) kormányrendelet értelmében belépőjegy csak koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára adható ki. Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!
Az online vásárolt belépőjegy bemutatása önmagában nem garantálja a belépést. KÉRJÜK, HOGY FELTÉTLENÜL HOZZÁK MAGUKKAL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYUKAT A SZEMÉLYAZONOSSÁGOT IGAZOLÓ FÉNYKÉPES OKMÁNYUKKAL EGYÜTT.
Ennek hiányában nem áll módunkban fogadni a látogatót és az online megvásárolt jegy(ek) értékét sem áll módunkban visszatéríteni!

Az épületbe történő belépést követően - a zárt térre való tekintettel - ajánljuk és köszönjük, ha egymásra ügyelve továbbra is MASZKOT VISELNEK és más látogatóktól legalább 1,5 méteres távolságot tartanak, valamint használják a kihelyezett KÉZFERTŐTLENTŐKET. Kérjük, hogy kiállításainkon és programjainkon csak egészséges látogatók vegyenek részt.
Kérjük, kövessék a Műcsarnok honlapját az aktuális információkról, figyeljék a kihelyezett feliratokat és azok betartásával látogassanak minket!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Rendelkezik ajándékjeggyel?

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
  • Produkciók (21)
  • Események (21)
Továbbiak betöltése