Bejelentkezés
Regisztráció
Szennai Skanzen
  • Leírás

SZENNAI SKANZEN (7477 Szenna, Rákóczi u. 2.)

Az 1978-ban nyílt, Kaposvártól mindössze 8 km-re, a Zselici Tájvédelmi Körzet szívében fekvő Szennai Skanzen a gyönyörű természeti környezet mellett békebeli falusi hangulatot árasztó műemlék építményeivel, lenyűgöző parasztbarokk templomával és rengeteg programjával élményekben gazdag, kikapcsolódást kínál minden korosztálynak.

A jegyekre nyújtott különféle kedvezmények nem vonhatók össze. A kedvezményes jegyek igénybevételéhez a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása szükséges.

A Kormány további intézkedésig a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel, vagy azok a 16-18 év közötti fiatalok, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal egyedül is látogathatják a Múzeumot.
A pénztáraknál, illetve a kapun való belépéskor az igazolványokat be kell mutatni, azokat a jogszabályi előírásoknak megfelelően ellenőrizni szükséges.

Kérjük, ellenőrizzék jegyvásárlás és indulás előtt okmányaikat!

  • A védettségi igazolványon a személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) száma, és/vagy az útlevél száma szerepelhet.

  • Azt az okmányt feltétlenül hozza magával, melynek száma szerepel a védettségi igazolványon.

  • Ha a személyazonosító okmány és az útlevél száma is szerepel a védettségi igazolványon, akkor csak az egyiket szükséges felmutatnia.

  • Jogosítványt NEM tudunk elfogadni.

  • A Szennai Skanzen az EESZT applikációban megjelenő digitális védettségi igazolvánnyal is látogatható, de ebben az esetben is szükség van személyi igazolvány, vagy útlevél felmutatására.


JEGYVÁSÁRLÁS:

  • A Kormány további intézkedésig a Szennai Skanzen védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják. Azok a 16-18 év közötti fiatalok, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal egyedül is látogathatják a Múzeumot.
  • A pénztáraknál, illetve a kapun való belépéskor a szükséges igazolványokat be kell mutatni. További részletekről a Szennai Skanzen honlapján tájékozódhatnak.

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
Az Ön által megadott szűrési feltételek alapján nincs találat a keresésre.