hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Budapest Central European Fashion Week

Budapest Central European Fashion Week

  • Leírás

A Magyar Divat & Design Ügynökség évente két alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. Az esemény hosszú évek óta a nagyközönség, a buyerek, a tervezők, az influencerek, valamint a hazai és nemzetközi média találkozásának elsőszámú állomását jelenti a térségben, amely idén újra élőben valósulhat meg. Ennek köszönhetően Budapest ismét egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a térség meghatározó divatfővárosai közé tartozzon. A divathét eddig is erősen a közép-európai régióra helyezte a hangsúlyt, azonban idén fokozottan beépül programjába a V4-es országok tervezőinek bemutatása.

A Magyar Divat & Design Ügynökség nyolcadik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. A különleges esemény a divat világa iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan program, hiszen ismét közelről csodálhatják meg a tervezők lenyűgöző alkotásait!

Október 11-17. között végre ismét sor kerülhet az esemény offline megvalósítására, ahol a magyar és régiós tervezőknek, valamint a Young Talents Program fiatal tehetségeinek élőben nyílik lehetősége bemutatni a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait. Az eseményre már elindult a jelentkezés, a BCEFW várja a lelkes, és tehetséges és innovatív tervezőket a divathét weboldalán!
A magyar divattervezők számára a Budapest Central European Fashion Week jelenti a divat iránt érdeklődő nagyközönséggel való találkozás elsőszámú állomását. Az esemény résztvevői első kézből ismerhetik meg a következő szezon meghatározó darabjait.

A side eventek, illetve a Budapest Select pop-up store az eseményt kiegészítve vár minden érdeklődőt, hogy az éppen aktuális, szezonális darabokat a látogatók személyesen is megtekinthessék, felpróbálják és megvásárolják!

BCEFW SS22 időpont és helyszín:
2021. október 16-17. Bálna Budapest
BCEFW SS22 side eventek:
2021. október 11-17. között
Budapest Select pop-up store a Fashion Street-en:
2021. október 11-22. között

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el: https://bcefw.com

/// A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják. ///

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
Az Ön által megadott szűrési feltételek alapján nincs találat a keresésre.