Bejelentkezés
Regisztráció
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

  • Leírás

KONCERTLÁTOGATÁSI SZABÁLYOK

A Zeneakadémia 2021. július 1-től nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Rendezvényeink – beleértve a koncerteket, az épületlátogatásokat és az egyéb eseményeket is – a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára látogathatók, emellett a maszk viselése kötelező. Belépéskor az általános, mindenkori járványügyi szabályok érvényesek.

Részletes információk:

2021. október 5-től az épületlátogatásokon résztvevők számára kötelező a maszkviselés.

Tekintettel a koronavírus-járvány újabb hullámára és a fertőzések számának emelkedésére, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem saját hatáskörben 2021. október 15-től elrendeli az orrot és a szájat eltakaró maszk viselését az egész épületben, az ott tartózkodás teljes időtartama alatt a közönség, fellépők és saját munkatársai védelme érdekében.
A kézfertőtlenítőket változatlanul megtalálják bejáratainknál, a termek gépi szellőztetését is intenzíven végezzük, és kérjük, lehetőség szerint ügyeljenek a biztonságos távolság megtartására. Kérjük szíves együttműködésüket.

A Liszt Ferenc Múzeum és Kutatóközpont és a Kodály Zoltán Emlékmúzeum látogatására 2021. június 15. után van lehetőség, a védettségi igazolványra vonatkozó szabályok betartásával és kötelező maszkhasználattal az alábbiak szerint:

A Liszt Ferenc Múzeum és Kutatóközpont szerdai napokon 10.00-18.00 óra, szombati napokon 9.00-17.00 óra között tart nyitva a látogatók számára azzal, hogy a maximális csoport-, illetve látogatói létszám egyidejűleg 10 fő. A Liszt Ferenc Múzeum és Kutatóközpont épületében koncertek, egyéb rendezvények 2021. szeptember 1. napjáig nem valósulnak meg.

A Kodály Zoltán Emlékmúzeum szerdai napokon 10.00-12.00, 14.00-16.30 óra között tart nyitva az előzetesen bejelentkezett látogatók számára azzal, hogy a maximális csoport, illetve látogatói létszám egyidejűleg 5 fő. A Kodály Zoltán Emlékmúzeum 2021. augusztus 1. és 2021. augusztus 31. között zárva tart.

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
Az Ön által megadott szűrési feltételek alapján nincs találat a keresésre.