Bejelentkezés
Regisztráció
VeszprémFest

VeszprémFest

  • Leírás

Hat nap, hat világsztár - jazz, világzene, pop a VeszprémFest 2022-es programjában. A prémium zenei fesztivál varázslatos helyszínein színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

Immár 18 éves múltra tekint vissza a 2004-ben indult prémium zenei fesztivál, melynek missziója a kezdetektől változatlan: legyen a VeszprémFest vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik otthonosan mozognak Európa és a világ színpadainak deszkáin.

A VeszprémFest idén július 11 és 16 között három varázslatos helyszínen várja látogatót: a História Kertben felállított színpad mellett a VeszprémArénában valamint újra lesznek koncertek a Jezsuita Romkertben is. 2022-ben színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

A szervező (Veszprémi Ünnepi Játékok Közhasznú Nonprofit Kft.) Általános Szerződési Fetételei

Kedvezmények:
- Kerekesszékes vendégeink és 1 fő kísérőjük részére 50 % kedvezményt biztosítunk a koncertek jegyárából. A kedvezményes jegy megvásárlására vonatkozó igényeket kizárólag e-mailen keresztül, az info@veszpremfest.hu címre küldött üzenetben tudjuk fogadni.

- 6 éves kor alatti gyerekek érvényes belépővel rendelkező kísérővel ingyen látogathatják koncertjeinket.

- Három vagy négy különböző koncertre történő, tetszőleges számú jegyvásárlás után 5% kedvezmény vehető igénybe. (Online vásárlás esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény kizárólag a História Kertben vagy a VeszprémArénában megrendezett, nagyszínpados koncertjeinkre vonatkozik!)

- Öt vagy hat különböző koncertre történő, tetszőleges számú jegyvásárlás után 10% kedvezmény vehető igénybe. (Online vásárlás esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény kizárólag a História Kertben vagy a VeszprémArénában megrendezett, nagyszínpados koncertjeinkre vonatkozik!)

- Veszprém kártyával rendelkező vásárlóink 10%-os kedvezménnyel vehetik meg jegyeiket fesztiválunk programjaira. A kedvezmény kizárólag személyesen, a veszprémi Tourinform irodában vehető igénybe. Veszprém, Óváros tér 2., Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra között

A kedvezmények nem összevonhatók!

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
Az Ön által megadott szűrési feltételek alapján nincs találat a keresésre.