Bejelentkezés
Regisztráció
Budapesti Helyszínelők

Budapesti Helyszínelők

  • Leírás

Covid információk:

-A küldetéseinket szándékosan csak és kizárólag szabadtérre terveztük, nem kell zárt térben időt töltenetek
-Mindegyik küldetésünk privát, így a helyszínelés alatt nem találkoztok más csapatok tagjaival
-A rendelkezésetekre bocsátott eszközöket minden használat előtt és után gondosan fertőtlenítjük

Különleges és izgalmas rejtélyek megoldására invitálunk Budapest ikonikus helyszíneire. Bűnügyeink felderítéséhez szükséged lesz a képzelőerődre, logikádra és kreativitásodra.

Imádjuk Budapestet és a rejtélyes krimiket, így lebilincselő történeteinket gyönyörű környezetbe helyeztük, hogy ezáltal tovább fokozzuk a felfedezés élményét. Egyes bűnügyeink kidolgozásakor régi, híres budapesti rejtélyek szolgáltak inspirációként, annak érdekében, hogy egyes karakterek vagy helyszínek ismerősek legyenek számodra. A többi esetünk pedig kizárólag képzeletünk szüleménye, bárminemű hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.

Választhatsz élő szereplős játékaink vagy nyomozófüzeteink közül, minden esetben izgalmas rejtélyek és tartalmas feladványok, rejtvények várnak. Városi nyomozásainkhoz nincs szükség mobiltelefonra vagy más eszközökre, minden szükséges kelléket mi biztosítunk.

Bővebben az élő szereplős rejtélyekről

Nyomozásainkat családoknak, baráti társaságoknak és csapatépítő programokhoz is ajánljuk.

Bűnügyeinket úgy állítottuk össze, hogy játékosaink egy-egy izgalmas nyomozás során Budapest különböző részeit is felfedezhessék. Célunk, hogy a nyomozás igazi KÜLTÉRI OFFLINE ÉLMÉNY legyen, amely élménynek játékosaink fantáziája szabhat csak határt. A családi küldetéseket leszámítva nyomozásainkat a témák miatt elsősorban 14 éven felülieknek ajánljuk, és emellett szívesen ajánlunk egyedi programot gyerekekkel játszani kívánó családoknak is. KEZDŐDHET A KALAND?

A nyomozás során egy látható vagy láthatatlan játékmester kíséri utatokat. Különböző eszközök segítségével kulcsokkal, kódokkal kerültök majd egyre közelebb a bűnügy megoldásához.

Egy rejtély ára 8.900 – 14.900 Ft, maximum 5 vagy 6 fő részére ajánljuk.

Találatok szűrése
Időpont
Kategória
Szűrés
  • Termékcsoportok (1)

Kiadványok  

Budapesti Helyszínelők