hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Concerto Budapest

Concerto Budapest

  • Leírás

Kedves Közönségünk!

A Kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében hozott kormányrendeletét betartva a következő időszakban nyilvános koncertet nem tartunk, így a Concerto Budapest alábbi koncertjei elmaradnak:

2020. november 18. Veszprém – Hangvilla Beethoven-est
2020. november 28-29. Zeneakadémia Beethoven-napok koncertjei – nyilvános hangversenyek nem lesznek, de online közvetítjük a megvalósuló koncerteket, részletek hamarosan!
2020. december 6. Müpa Hommage á Sosztakovics – Szergej Krilov és a Concerto Budapest

A későbbi hangversenyek megtartásával kapcsolatban a következő hetek intézkedései alapján adunk majd további tájékoztatást.

Az elmaradó koncertekre megváltott jegyeik esetében a rendelet megszűnéséig a következő lehetőségeket kínáljuk, és kérjük, hogy választását legkésőbb az adott koncert időpontját követő 14 napon belül jelezni szíveskedjen!

visszatérítés: A megvásárolt jegyek árát visszautalják, amennyiben a visszaváltási szándékukról értesítik a Jegymester Kft.-t az info@jegymester.hu e-mail-címen, legkésőbb az adott koncert időpontját követő 14 napon belül!

támogatás: ha úgy döntenek, hogy nem kérnek visszatérítést, akkor ezzel a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar működését támogatják, Kérjük, ebben az esetben a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen jelezzék ezt, támogatásukat előre is nagyon köszönjük!

bérlet vásárlók: A bérletet vásárlók, amennyiben a koncertre eső bérlet-hányadokat vissza kívánják igényelni, azt legkésőbb az elmaradt koncert időpontját követő14 napon belül tudják megtenni, ha jelzik a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen.

Köszönjük a türelmüket és az együttműködésüket! Vigyázzanak magukra!

Üdvözlettel: Concerto Budapest

A Concerto Budapest honlapja

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
  • Produkciók
  • Események