Bejelentkezés
Regisztráció
Glamour Beautyfesztivál 2022 - Online & Offline

Glamour Beautyfesztivál 2022 - Online & Offline

Helyszín
Budapest (online esemény), Budapest (online esemény)
Következő esemény
2022.12.03. 10:00
  • Leírás
  • Galéria

Decemberben ismét GLAMOUR Beautyfesztival!

Rúzsokat előkészíteni, vár a beautymennyország!

Találkozzunk online, vagy VIP-jeggyel személyesen is! Eljött az idő, hogy megismerd a legújabb szépségápolási trendeket, ellesd a legjobb trükköket a szakma vezető szakértőitől.

Rengeteg hasznos és érdekes videóval várunk az online eseményen, személyesen pedig élvezheted a legnagyobb márkák kényeztetését, meglepetéseit!

MINDEN GLAMOUR Beautyfesztivál jegyhez jár a több, mint 35 000 forint értékű Goodie Bag, valamint egy egyedi kód, amellyel elérhető a teljes online esemény.

A VIP-jegyhez tartozó Goodie bag további extra ajándékokat tartalmaz és az online eseményen túl, a személyes találkozóra is biztosítja a belépést!

Az online esemény aloldalának eléréséhez szükséges minden információt a jegyvásárlásnál megadott e-mail címre küldünk ki az esemény előtt egy héttel.

A jegyvásárlásnál kérjük ne felejtsd el pontosan kitölteni a szállítási címet, az itt megadott címre fogja kézbesíteni a GLS a csomagot. A feltüntetett jegyár tartalmazza a szállítási költséget is!

A Ringier Hungary Kft. - az ajándékcsomag összértékének garantálása mellett - fenntartja a jogát az ajándékcsomagban szereplő egyes termékek megváltoztatására.

A Beautyfesztiválhoz tartozó GoodieBag tartalmáról pontos infromációk a Glamour Beauty Fesztivál hivatalos oldala


  • Események