Sütibeállítások
Bejelentkezés
Regisztráció
BORSZERDA 2024

BORSZERDA 2024

Helyszín
Magyar Nemzeti Galéria
Következő esemény
2024.07.24. 18:00
  • Leírás
  • Galéria

Ha szerda, akkor Borszerda a Magyar Nemzeti Galériában - 2024-ben immár tizenharmadik alkalommal!

A Magyar Nemzeti Galéria egyik legnépszerűbb programsorozata idén is várja a képzőművészet és a bor iránt érdeklődő látogatókat. A rendezvény ismételt színes programot kínál júliusban: szerda esténként különleges kiállítások, izgalmas tárlatvezetések, élő zene és borkóstoló várja a művészet rajongóit. Az idei Borszerdák tematikái az utóbbi időszakban megújult állandó kiállítások köré épülnek. Az egyes esteken megismerhetik Csontváry Kosztka Tivadar festészetét, az 1945 utáni művészetet bemutató Lépésváltás-frissítve! című tárlatot, az 1800 utáni nemzetközi gyűjteményt, valamint a 20. századi magyar művészettel foglalkozó Modern idők című kiállításunkat.

Az idei évben a pénzügyi piac egyik meghatározó és dinamikusan növekvő magánbankja csatlakozott főtámogatóként az eseményhez. A K&H privát bank ügyfelei, illetve a rendezvény vendégei számára is szeretné lehetővé tenni, hogy megtapasztalhassák azt a harmóniát, amit egy pohár finom bor, a lenyűgöző panoráma és a művészet által elérhető vizuális, szellemi feltöltődés nyújthat. Az innováció és a fenntarthatóság mellett elkötelezett pénzintézet támogatásával és Hatos Fanni, a Michelin-csillagos SALT étterem sommelier-jének és a Bortársaság borászati kapcsolattartójának ajánlásával a programsorozat történetében az idei évben elsőként nemzetközi színtéren is ismert és elismert magyar natúr borászatoknak is lehetőségük nyílik a bemutatkozásra, amelyeknek a borai organikus vagy biodinamikus megközelítéssel termesztett szőlőből, adalékanyagok nélkül készülnek. Július 10-én a Szent György-hegyi Szászi Birtok és a Bencze Birtok, július 17-én a Somló-hegyi St. Margit Pincészet, illetve Jász Laci Pincéje, július 24-én a nyugati országrészből a Pannonhalmi Főapátság Borászata és az Unger Bormanufaktúra, július 31-én pedig a Hajós-Bajai Koch Pincészet, valamint a Sziegl Pince mutatkozik be.

Ne hagyják ki idén sem a Borszerdákat, és élvezzék a csodálatos panorámát a Magyar Nemzeti Galéria teraszáról egy-két finom pohár bor társaságában!

  • Események
  • Bérletek

Borszerda | Európai mesterek  

2024. július 24. 18:00-21:00
Magyar Nemzeti Galéria, C épület
Vásárlás

Borszerda | A modern művészet születése  

2024. július 31. 18:00-21:00
Magyar Nemzeti Galéria, C épület
Vásárlás

Borszerda bérlet | 2 alkalmas  

2024. júl.
Magyar Nemzeti Galéria
Vásárlás

Borszerda bérlet | 3 alkalmas  

2024. júl.
Magyar Nemzeti Galéria
Vásárlás