Bejelentkezés
Regisztráció
13. Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

13. Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Helyszín
Győr
Következő esemény
2021.12.03. 19:00
  • Leírás
  • Galéria

Idén is megnyitja kapuit hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja: a Boogiefeszt! A megszokott hangulat és fantasztikus program vár minden szórakozni vágyót.

Sztárvendég: Magyarország!

A 13. Boogiefeszten a megszokott hangulat és nem mindennapi program várja a szórakozni vágyókat, melyről kiváló hazai előadók, a műfaj jeles magyar képviselői gondoskodnak. Számos izgalmas és különleges produkció érkezik Győrbe, melyek garantálják, hogy mindenkinek benne lesz a boogie a lábában!

Milyen meglepetések és újdonságok várnak a nézőkre idén? Íme egy kis ízelítő:

A kétrészes Boogie Show előadásokon fellép egy szájharmonika-zongora duó, akik kifejezetten erre az alkalomra premier dalokkal is készülnek. Egy páratlan formáció keretében egyszerre három zongorán, azaz 264 billentyűn szól majd a boogie woogie. Igazi kuriózumként a fesztivál főszervezője egy vonóskart is elhívott a nagykoncertekre. Milyen érdekes produkciót álmodott színpadra? Az decemberben kiderül! Egy biztos: igazán egyedi műsor lesz, ami humorban sem fog szűkölködni.

Mi várható még a fesztiválon? Dobpárbaj, pörgős szoknyák, virtuóz hangszerszólók, meglepetésvendégek, zenei bravúrok, boogie és woogie minden mennyiségben! A rendkívül dinamikus és sok humorral fűszerezett előadás házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.

2021. december 3-án és 4-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

Fellépők:

Ed Philips and the Memphis Patrol
Zongorista Találkozó
Jumping Matt & Mr. Firehand
Boogiefeszt Vonóskar
Pleszkán Écska
Pribojszki Mátyás
Schmidt Gábor & Schmidt-Vachtler Erzsébet
Házigazda: Dániel Balázs Trió
és további meglepetésvendégek

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 13. Boogiefeszten!

További információ

Facebook

  • Események