hu
Bejelentkezés
Regisztráció
11. Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

11. Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Helyszín
Richter János Hangverseny- és Konferenciaterem
Következő esemény
2018.12.06. 00:00
  • Leírás
  • Galéria

Idén is megnyitja kapuit a Boogiefeszt - Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja -, ezúttal már 11. alkalommal.
A nagy sikerű jubileumi fesztivál után a hagyományokhoz híven a boogie woogie legkiválóbb hazai és külföldi fellépői érkeznek Győrbe. A rendezvény várva várt eseményei, a Boogie Show nagykoncertek visszatérnek megszokott helyükre, a vérbeli blues számok és őrületes tempójú boogie-k újra a Richter-teremben várják a rajongókat. A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett, egész estés show-műsor keretében izgalmas zongorapárbajokat és zenei bravúrokat is hallhat a közönség. A látványos és akrobatikus táncmozdulatoknak köszönhetően a táncosok lábát éppolyan nehéz követni, mint a virtuóz zongoristák kezét. Féktelen hangszerszólók, páratlan énekhang és pergő ritmusok garantálják, hogy mindenkinek "boogie legyen a lábában"!

PROGRAMOK
A 11. Boogiefeszt programkínálata idén is minden érdeklődő számára tartogat nézni-, hallgatni- és táncolnivalót. Akik először találkoznak ilyen vérpezsdítő dallamokkal, azok is könnyen ráhangolódhatnak a boogie ritmusára, hiszen december 6-án egy ingyenes koncerttel veszi kezdetét a fesztivál a győri ÁRKÁD üzletházban.
A Boogiefeszt várva várt nagykoncertje, a Boogie Show 2018-ban ismét több alkalommal lesz látható a fesztivál keretében, hogy mindenki részesülhessen a boogie hangulatból. Idén a pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, azaz egyforma előadást láthat pénteken és szombaton a közönség!
Az állótapsos őrület szokás szerint nem ér véget az esti koncertek utolsó hangjaival. Szombat este Boogie Afterparty várja azokat, akik beleszerettek a műfajba, és éreznek még magukban annyi energiát, hogy akár hajnalig ropják.
Ne hagyja ki idén sem a Boogiefeszt programjait!

FELLÉPŐK:
Axel Zwingenberger (DE),
The Easy Babies (HU),
Mr. Boogie Woogie (NL),
Ludovic Chanton & Stacy Aurel (FR),
Jérémy Chanton & Mélanie Deniau (FR),
Pleszkán Écska (HU),
Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU) és további meglepetés vendégek…

További részletes információk

A 11. Boogiefeszt rendezvényeire minden jegy elkelt. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nincs esélye részt venni valamelyik koncerten. Voltak olyan nézőink az évek során, akik nem tudtak eljönni a fesztiválra és ezt jelezték felénk, így szabadult fel belépő. Iratkozzon fel az alábbi űrlap kitöltésével a várólistára, így ha érkezik jegy visszamondás, értesíteni fogjuk!

ŰRLAP
  • Események