hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Franc & Franc 2021 |  Nemzetközi Fórum és Kóstolónap

Franc & Franc 2021 | Nemzetközi Fórum és Kóstolónap

Helyszín
Palkonya - Villány
Következő esemény
2021.11.19. 09:30
  • Leírás
  • Galéria

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első FRANC&FRANC nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül.

A korábbi években minden jelentősebb európai és újvilági franc termelő régió bemutatkozhatott a fajtára fókuszáló szakmai eseményen, olyanok, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.
A Villányi borvidék legrangosabb szakmai,- és közönségrendezvénye az idei évben körbe tekint a nagyvilágban, egy széles spektrumot mutatva a kiemelkedő bortermő területek cabernet franc kínálatából. A rendezvény tematikája egyben ráhangolódás a 2022-ben első alkalommal megrendezésre kerülő, a fajtára fókuszáló nagyszabású borversenyre: a Franc du Monde-ra.

Látogasson el Ön is a Villányban megrendezésre kerülő FRANC & FRANC Kóstolónapra és ismerje meg a cabernet franc sokszínű világát!

A biztonságra való törekvésünk megvalósítása céljából a rendezvényen a mindenkor érvényes Covid előírások érvényesek azzal a kiegészítéssel, hogy a két napos program keretében maszk-használata kötelező:
- zárt térben,
- a buszokon,
- a programok alatt, leszámítva a kóstolókat.

Az egyedi logóval ellátott ajándék maszkokat a Villányi borvidék biztosítja.

  • Események

Franc & Franc Fórum 2021   Elfogyott

2021. november 19. 09:30
Villány Bock Pincészet

Franc & Franc Kóstolónap 2021  

2021. november 20. 09:00
Palkonya - Villány
Vásárlás